Dichtbij de stad en de duinen

Achter de duinen verrijst het stijlvolle Mijn Zandpoort. Bijzondere nieuwe woningen in Zandpoort, gelegen in de nieuwe wijk Olympiakwartier West in Almere Poort. Hier geniet je van het stadse wonen én het glooiende duinlandschap ineen. Op deze unieke locatie dicht bij de waterkant van het IJmeer, worden in totaal 34 woningen gebouwd, waarvan zestien eengezinswoningen en achttien beneden-bovenwoningen. De woningen sluiten helemaal aan bij de sfeer en het karakter van het duingebied. Inmiddels zijn alle woningen verkocht.

De woningtypen

De mooi aangelegde omgeving en de architectuur, met een knipoog naar het strand, zorgen ervoor dat je wordt overspoeld met het fijne gevoel van thuiskomen als je Mijn Zandpoort in komt. En door de verschillende woningtypen is er vast een woning die bij je past. 

De kavelkaart

Zie jij jezelf al wonen in één van de woningen van Mijn Zandpoort? Bekijk de interactieve kavelkaart voor meer informatie over de verschillende woningen en schrijf je in voor de bouwnummers waarvoor jij in aanmerking wil komen.

Alle woningen verkocht

Inmiddels zijn alle woningen van Mijn Zandpoort verkocht en zijn we gestart met de bouw van de 34 woningen. Wil je op de hoogte blijven van de voortgang, volg dan onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/mijnzandpoortalmere/

Almere Poort, alles binnen handbereik

Wil jij wonen in een duingebied en dichtbij alle voorzieningen? In Almere Poort heb je alles in de buurt: het strand, het bos en diverse (sport)voorzieningen. Maar ook eindeloos winkelen of een gezellig terrasje pakken in het stadscentrum kan natuurlijk. Of bezoek een festival of evenement. Almere heeft veel recreatiemogelijkheden met het water, het strand en de Oostvaardersplassen dichtbij. En met de auto ben je zo op de A6 die aansluit op de A1. Binnen twintig minuten ben je in het centrum van Amsterdam. En het station is op loopafstand van het project.

 

Interesse

Op de website vind je uitgebreide informatie over Mijn Zandpoort, de woningtypen en grootte van de kavels. Deze informatie wordt voortdurend uitgebreid. Door een account aan te maken blijf je op de hoogte van de ontwikkeling en schrijf je je heel eenvoudig digitaal in voor jouw droomwoning.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Het aanmaken van een account is geheel gratis en vrijblijvend

 • Je bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws

 • Via je account heb je altijd en overal inzicht in je woonwensen en voorkeuren

 • Je privacy is volledig gewaarborgd en je hebt zelf inzage in je gegevens

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken