Inspiratie opdoen in LIV

Als koper van een woning in Mijn Zandpoort ontvangen we je graag in Woonbelevingscentrum LIV. Bij LIV draait alles om jouw woonwensen. Als je de koop- aannemingsovereenkomst hebt ondertekend, ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een bezoek aan LIV. In het woonbelevingscentrum, met meer dan 3.000 m2 wooninspiratie, maak je alle keuzes voor jouw droomwoning samen met onze wooncoach.

LIV informeert, adviseert en inspireert

In de showroom staan vier modelwoningen op ware grootte. De vier eigentijdse woningen zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl, maar zijn zeer goed te vergelijken met het woningaanbod in Mijn Zandpoort. Loop door de woningen, laat je inspireren en krijg een goede indruk van afmetingen, materialen, afwerkingen en mogelijkheden. Ervaar hoe je toekomstige woning er in grote lijnen uit komt te zien. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat openslaande tuindeuren doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt, en maak betere woonkeuzes. LIV staat niet voor niets voor Leven, Inspireren en Verleiden. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met veel plezier woont!

Stap voor stap begeleiding

In LIV doe je inspiratie op voor de afwerking van je woning, zoek je je keuken, sanitair en tegelwerk uit en bekijk je de mogelijkheden voor het Tuinklaar afwerken van je woning. Alle bouwgerelateerde zaken bespreek je samen met onze wooncoach. Daarbij heb je de mogelijkheid om je financiële vragen en ideeën aan onze hypotheekadviseur voor te leggen. Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden en de financiële ruimte die je hebt voor zaken als kopersopties en inrichting. De adviseurs in LIV hebben korte lijnen met jouw wooncoach en met Trebbe, en weten precies hoe de woningen in Mijn Zandpoort zijn opgebouwd. Als koper hoef je dus niet tussen de verschillende partijen te communiceren. Dat maakt het proces voor jou makkelijker, overzichtelijker en plezieriger. En dat allemaal onder één (groot) dak. Handig, want dat scheelt je ook nog eens veel tijd!

Altijd welkom

Wil je alvast langskomen om een idee te krijgen van je toekomstige woning? Loop gerust binnen bij LIV om je te laten inspireren. Of neem familie en vrienden mee die met je meedenken. Je bent altijd welkom. Tot binnenkort bij LIV!

Kijk voor meer informatie over LIV op www.livwonen.nl

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken