Almere Poort, alles binnen handbereik

Almere biedt volop mogelijkheden om te ontmoeten, te ontspannen en uiteraard ook te wonen. In Mijn Zandpoort, gelegen in de nieuwe wijk Olympiakwartier West in Almere Poort, vind je alles wat je nodig hebt. De supermarkt voor je dagelijkse boodschappen, het Indoorsportcomplex Olympiakwartier, diverse winkels en scholen op korte afstand. Maar ook het openbaar vervoer en goede uitvalswegen liggen dicht bij je nieuwe woning. In Mijn Zandpoort woon je op een perfecte locatie. 

Bruisend Almere

Mensen die Almere een beetje kennen, kunnen het beamen: Almere heeft alle ingrediënten die de stad veelzijdige maakt. Denk maar aan het gevarieerde winkelaanbod, de verscheidenheid aan architectuur, de groene omgeving en het diverse culturele aanbod. In Almere ben je niet snel uitgekeken. En het voordeel van het wonen in Almere Poort is dat je nooit ver hoeft te lopen of te fietsen om dit allemaal te ontdekken.

Slippers aan en gaan

Wat maakt Almere Poort zo leuk en aantrekkelijk? Almere heeft veel recreatiemogelijkheden. En met het IJmeer, het strand en de haven dichtbij voelt het alsof je blijvend op vakantie bent. Binnen tien minuten fietsen ben je op het strand. Op en in de buurt van het strand zijn leuke tentjes te vinden voor een heerlijke latte macchiato of een goed glas wijn. Dat is pas genieten! 

Gezond en sportief

Als je in Mijn Zandpoort woont, dan zit je goed op het gebied van sport, spel en vrije tijd. In de buurt zijn meerdere sportvoorzieningen te vinden. In het Indoorsportcentrum Olympiakwartier kun jij je naar hartenlust uitleven. En het Topsportcentrum is een plek waar je topsport kunt zien en je sport op alle niveaus kunt beoefenen. Daar tegenover is het zwembad Almere Poort te vinden. En ook sporten in de openlucht is geen probleem in Mijn Zandpoort. Wandelen, fietsen en hardlopen is heerlijk in deze omgeving. Wat jij wilt! 

Fonkelnieuwe wijk en overal dichtbij

Naast dat Almere Poort volop voorzieningen biedt, ben je met de fiets ook met twintig minuten in het stadshart van Almere. Aan de andere kant kun je met de auto in een kwartier in Amsterdam zijn. Heb je geen auto, dan is het trein- en busverkeer prima geregeld. In het hart van Olympiakwartier vind je het treinstation van Almere Poort. Met de trein doe je er dertig minuten over om van centrum Almere naar Amsterdam Centraal te komen. En naast het treinstation ligt het busstation. Je kunt alle kanten op. 

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken